Dilluns, 23 de juliol de 2018

Els alcaldes dels municipis que integren la plataforma Connexió ara! es reuniran demà amb la delegada del Govern

Els ajuntaments reclamaran la finalització de les obres de l’enllaç entre l’A2 i l’AP7, iniciades ja fa més de deu anys.

La plataforma Connexió ara!, impulsada per l’Ajuntament de Castellbisbal amb l’objectiu d’aconseguir la finalització de les obres d’enllaç entre l’A2 i l’AP7, es reunirà dimarts al matí amb la delegada del Govern a Catalunya, Teresa Cunillera. L’objectiu de la trobada serà conèixer la previsió del nou govern espanyol pel què fa a la finalització d’aquestes obres que es van iniciar fa més de deu anys.

A la reunió, és previst que hi assisteixin la major part dels alcaldes i alcaldesses dels municipis que formen part de la plataforma Connexió ara! i que, a més de Castellbisbal, són els de Corbera, Martorell, Molins de Rei, Pallejà, Rubí, Sant Andreu de la Barca, Sant Cugat del Vallès, Terrassa i El Papiol.

L’alcalde de Castellbisbal, Joan Playà, té previst reclamar al nou govern espanyol la finalització d’aquesta connexió, recordant que es tracta d’una infraestructura de país, imprescindible per millorar la mobilitat en el nostre territori, però també a tota l’àrea metropolitana. Per Playà, “connectar aquestes dues importants vies de comunicació comportarà molts avantatges com ara la reducció del gran nombre de vehicles que circulen per les nostres carreteres locals, en direcció cap a Rubí o Molins de Rei, així com a la mateixa carretera de l’Estació”.

D’altra banda, l’alcalde considera que la finalització d’aquestes obres pot ser un incentiu més per atreure noves inversions empresarials a la gran quantitat de polígons industrials situats en els municipis propers i amb la consegüent creació de nous llocs de treball i de riquesa al territori.